Duo Dito Förlag

 

 

Manusstopp!

 

Köp våra böcker i

Bokeributiken!

Facebook

Twitter

YouTube

Smakprov

 

 

Bookmark and Share

 

Våra böcker

 

 

 

 

 

 

 

 

E-/ljudbok 

Köp eller låna

på bibliotek!

 

 

 

 

Dåtidsnovellen

 

 

Följ oss på

 

 

 

 

 

    

 

- Det lilla förlaget med de viktiga berättelserna - 

Duo Dito är ett litet förlag som inriktar sig på att ge ut starka berättelser om personliga erfarenheter, livs- och/eller samhällsfrågor som är värda att diskutera och ämnen som kan inspirera. Ja, böcker som berör helt enkelt ...

 

Vi vill gärna nå ut med våra böcker på en bred front men vår främsta målgrupp de jobbar med människor och de som på annat sätt är speciellt intresserade av de ämnen som våra böcker tar upp. Vår målsättning är att förmedla hopp, inspiration och att starta konstruktiva diskussioner som kan leda till positiv förändring och ökad förståelse. Vårt motto: Ge inte upp!

 

***

 

Release den 15 september

 

Beställ antologin på Bokeri.se!

 

 

 

E-bok

 

Köp e-boken här!

Läs ett smakprov här!

Låna e-boken på bibliotek!

 

 

Där jag inte längre syns

 

 

Om Petra Hillring

Som liten tillverkade jag mängder med böcker, långt innan jag ens kunde läsa eller skriva själv. Papper häftades ihop och fylldes med detaljerade bilder. Ibland hjälpte mina föräldrar mig att skriva texten, och så fort jag fått ordning på bokstäver och ord skrev jag själv. Jag bearbetade händelser genom att rita och berätta om det.
Med tiden blev skrivandet ett behov, en metod att få ur mig tankar och funderingar, ett sätt att hantera erfarenheter och situationer. Jag har alltid haft fantasin som tillflyktsort när verkligheten blir för hård.

 

Idag bor jag i Värmland och arbetar som förskollärare. Min fritid ägnas till stor del åt estetiska aktiviteter, såsom drama, bild och naturligtvis skrivande. Mest tid ägnar jag dock i stallet hos mina hästar.1997 började jag med westernridning och satsade stenhårt. Många tävlingar och vinster senare är det fortfarande bland det roligaste jag vet.

 

Där jag inte längre syns är Petra Hillrings debutbok och kan läsas av såväl ungdomar som vuxna.

 

 Utdrag ur boken:

– Att hon tog en överdos tabletter, det vet vi. Men antagligen höll hon sig upprätt tills hon tappade medvetandet och ramlade ihop. Vi gissar att hon slog i huvudet rejält, möjligtvis i badkarskanten. Vi kan omöjligt veta när hon vaknar. 
   Vi satt tysta. Mamma var otröstlig och jag hade i vilket fall som helst aldrig klarat att trösta henne. För ett ögonblick stannade världen upp igen. Tankarna virvlade åter runt i huvudet. Varför, Linda? Vad har drivit dig till det här?

* * *

När Linas syster Linda hamnar på sjukhus efter ett självmordsförsök, blir alla i hennes närhet chockade. Vad är den hemlighet som drivit Linda till att vilja dö? Svaret finns i hennes dagbok och allteftersom Lina läser, uppdagas sanningen om Lindas liv.

 

 

 

'

 

 

 

Duo Dito Förlag - En del av Duo Dito Handelsbolag © 2010